German
English
Espana
Estonia
Finland
France
Italy
Latvia
Lithuania
Norway
Russia
Sweden
Ukraine
 
Infolinia czynna od godz. 7-16: 061 44 44 730
Infolinia czynna od godz. 7-16: 061 44 44 730   
Josera kiszonek / Josilac Ferm

Josilac® ferm

josilac-ferm

label-safety

SAFETY-EFFECT:

  • Skutecznie zapobiega zagrzewaniu się w silosie
  • Wysoka ochrona przed pleśnią i zepsuciem
  • Znaczne ograniczenie strat

Dla długotrwałej świeżości i minimalnych strat suchej masy kiszonki – Josilac® ferm

 

 

Opis produktu

Biologiczny konserwant do kiszonek
Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji ( zagrzewanie się kiszonek)


Zalety produktu:

  • Heterofermentatywne bakterie kwasu mlekowego (Lactobacillus buchneri)
  • Produkt testowany przez DLG

Korzyści:

  • Świeża, smaczna kiszonka
    • poprzez SAFETY-EFFECT
  • Duża elastyczność stosowania
    • szeroki zakres aplikacji (sucha masa materiału 30-60 %)
    • dla różnych typów kiszonek
  • Łatwa aplikacja
    • poprzez niskie dawkowanie (kluczowe znaczenie przy technologii ULV  i  płynnej aplikacji)
  • Wysoka skuteczność potwierdzona przez DLG
Zakres stosowania
Trawa > 30%
suchej masy
Kukurydza
na kiszonkę
CCMGPS - yKiszonki do
produkcji biogazu
Przy aplikacji
techniką ULV
 •••••• •• ••