German
English
Espana
Estonia
Finland
France
Italy
Latvia
Lithuania
Norway
Russia
Sweden
Ukraine
 
Infolinia czynna od godz. 7-16: 061 44 44 730
Infolinia czynna od godz. 7-16: 061 44 44 730   
Josera kiszonek / Josilac Extra

Josilac® Extra

josilac-combi

label-symbiosis

SAFETY-EFFECT:

  • Skutecznie zapobiega zagrzewaniu się w silosie
  • Wysoka ochrona przed pleśnią i zepsuciem
  • Znaczne ograniczenie strat

Dla długotrwałej świeżości i minimalnych strat suchej masy kiszonki – Josilac®

 

Opis produktu

Biologiczny konserwant do kiszonek. Specjalista od hamowania wtórnej fermentacji i powstawania pleśni (zagrzewanie się kiszonek)

Cechy produktu:

  • Heterofermentatywne bakterie kwasu mlekowego (Lactobacillus buchneri, Lactobacillus kefiri)
  • Zatwierdzony dla gospodarstw ekologicznych
  • SAFETY-Effect

Zalety produktu:

  • Świeża, smaczna kiszonka
  • szeroki zakres aplikacji (sucha masa materiału 30-65 %)
  • dla różnych typów kiszonek
  • prorzez niskie dawkowanie (kluczowe znaczenie przy technologii ULV i płynnej aplikacji)

Korzysci:

  • duża elastyczność stosowania
  • łatwa aplikacja
  • ochrona przeciw zagrzewaniu kiszonki i powstawaniu pleśni
Zakres stosowania
Trawa > 30 %
wsuchej masy
Kukurydza
na kiszonkę
CCM
motylkowe
GPS -yPrzy aplikacji
techniką ULV
 ••••••••